Solliciteer bij Go4Jobs

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij deze werkgever terecht.
Uw gegevens worden nooit gebruikt om door te geven aan derden.

Bestand uploaden

Ontmoet Eleni: onze Learning & Development Specialist. Haar missie? De Go4Jobs Academy in een nieuw jasje steken, om zo ons leer- en ontwikkelbeleid futureproof te maken. Ontdek hoe Eleni het verschil maakt bij Go4Jobs!
 

Jouw passie voor Leren & Ontwikkelen, hoe is die ontstaan?

In 2015 ben ik afgestudeerd als Klinisch Psychologe. Via een studentenjob ben ik echter in de HR-sector gerold en hier ben ik blijven plakken. In de zoektocht naar een geschikte werkgever merkte ik al gauw dat een degelijk leer- en ontwikkelbeleid mij sneller over de streep kon trekken om ergens aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het zelf ook belangrijk dat je als medewerker de regie neemt over je eigen ontwikkeling. Ik ben dan ook een grote voorstander om actief naar feedback te vragen - dat is enorm leerrijk!

In 2017 werkte ik als consultant op een trainingsproject. Hier is mijn interesse in Learning & Development écht ontstaan. Kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van medewerkers, hoe waardevol is dat! Nadien heb ik me verder verdiept in het digitale luik van L&D en implementeerde ik leerplatformen in de zorgsector. Ervaringen die me veel hebben bijgebracht, al keek ik ook uit naar een interne L&D-functie. Toen ik de job Learning & Development Specialist bij Go4Jobs ontdekte, was de keuze snel gemaakt!

 

Welke uitdagingen liggen er voor jou op tafel?

We staan aan de start van een mooi en leerrijk project. Ik heb namelijk de kans gegrepen om onze Go4Jobs Academy te herdesignen! De bedoeling is om van Go4Jobs een nóg sterkere en lerende organisatie te maken. Ik wil zorgen dat het leer- en ontwikkelbeleid futureproof is en tegemoetkomt aan de leernoden van ál onze Go4Jobbers. Hierbij gaan we onder andere het trainingsaanbod opnieuw onder de loep nemen en de verschillende leervormen evalueren. Onderzoek heeft namelijk meermaals aangetoond dat leren niet alleen op de schoolbanken plaatsvindt. De impact van sociaal- en ervaringsgericht leren mag zeker ook niet onderschat worden!

Uiteraard ga ik deze uitdaging niet alleen aan. Tijdens de eerste maanden als L&D Specialist ben ik door het Vlaamse landschap getrokken en heb ik kennisgemaakt met alle collega’s uit de verschillende Go4Jobs kantoren. Daar ben ik niet alleen te weten gekomen hoe warm en enthousiast de Go4Jobbers zijn, maar ook hoe zij het L&D-beleid en aanbod vandaag de dag ervaren. Zij gaven mij waardevolle inzichten die nodig zijn om dit project met glans te doen slagen.

 

Wat haalde jou de streep over om bij Go4Jobs te starten?

Ik ging niet zomaar veranderen van werkgever. Het moest er voor mij echt ‘boenk’ opzitten - en dat was het ook! Ik voelde onmiddellijk een match met de bedrijfscultuur en het team waarin ik terecht zou komen. Wat me helemaal overtuigde is dat Go4Jobs het herdesignen van de Academy als een strategische prioriteit stelt. Leren en ontwikkelen wordt hier serieus genomen. Levenslang leren is niet zomaar een hol begrip. Als organisatie willen we écht investeren in de persoonlijke- en professionele groei van onze Go4Jobbers op lange termijn!

Lees meer