Solliciteer bij Go4Jobs

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij deze werkgever terecht.
Uw gegevens worden nooit gebruikt om door te geven aan derden.

Bestand uploaden

Uitdagingen aangaan? Daar zegt jobadviseur Shana van Go4Jobs Wommelgem nooit nee tegen. Met haar 6,5 jaar ervaring als uitzendconsulent is ze klaar voor de volgende stap: vestigingsverantwoordelijke worden. Hoe Shana dit avontuur ervaart? Dat ontdek je hieronder!

 

Wie is Shana?

Mijn naam is Shana Peeters, ik ben 32 lentes jong én jobadviseur bij Go4Jobs Wommelgem. In mijn vrije tijd ben ik vaak in sportkleding te vinden óf in een gezellig restaurant met vriendinnen. Inmiddels werk ik al 2,5 jaar als jobadviseur bij Go4Jobs Wommelgem. Daarvoor had ik al 4 jaar ervaring als commercieel uitzendconsulent bij een grote uitzendspeler. Al staat er een nieuwe uitdaging op mij te wachten: ik zit namelijk in een traject om vestigingsverantwoordelijke te worden!

Je komt zelf van een grote uitzendspeler zeg je. Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen om bij Go4Jobs als lokale speler te werken?

Bij Go4Jobs zetten we heel hard in op het één-op-één contact en nemen we echt de tijd om te ontdekken voor welke job kandidaten hun bed uitspringen. Er is geen uitgesproken hiërarchie, onze neuzen wijzen allemaal in dezelfde richting en we werken aan hetzelfde doel. Dit maakt dat we extra betrokken zijn.

Als kleinere uitzendspeler werken we lokaal én op maat van de klant en uitzendkracht. Dit is voor hen een groot pluspunt. Ook hebben we de ruimte om per kantoor heel creatief uit de hoek te komen met marketingacties. Zo is elk kantoor uniek, maar bouwen we toch samen aan één merk.

Als grotere uitzendspeler ben je meer gebonden aan een bepaalde structuur en is er al meer voorgekauwd. Hierdoor is ruimte voor verandering en eigen initiatief beperkter. Dan is het minder evident om als bedrijf onderscheidend te zijn in de concurrerende arbeidsmarkt van vandaag.

Hoe is het traject van vestigingsverantwoordelijke begonnen voor jou?

Al vanaf mijn aanwerving was er sprake van interne doorgroeimogelijkheden. Dit heb ik altijd zien zitten, alleen was ik nog niet zeker welke groei ik wilde realiseren voor het kantoor. Ik wilde eerst graag de regio van Wommelgem goed leren kennen vooraleer ik het traject van vestigingsverantwoordelijke begon. Nu 2,5 jaar én heel wat kennis later, ben ik meer dan klaar om hiermee te starten!

Wat is het doel van jouw traject?

De langetermijnvisie van Go4Jobs Wommelgem is een goede voet aan grond zetten in regio Wommelgem en vervolgens uitbreiden naar meerdere regio’s. Dit is waar mijn doorgroeitraject in the picture komt. Mijn focus ligt op de uitbreiding naar regio Grobbendonk, Nijlen en Zandhoven. Het uiteindelijke doel is om daar mijn netwerk uit te breiden met bedrijven en uitzendkrachten. Door middel van lokale marketingacties zet ik Go4Jobs Wommelgem nóg beter op de kaart en zorg ik voor meer bekendheid.

Hoe word je door Go4Jobs gecoacht tijdens dit traject?

Bij Go4Jobs wordt intern doorgroeien enorm aangemoedigd. Ik krijg maximale ondersteuning van Bert, uitzendondernemer van Go4Jobs Wommelgem, en het Service Center tijdens mijn traject. Zij zijn mijn jury, guide en supporter in één. Er wordt bekeken of de doelen die ik stel realistisch zijn voor mezelf en het kantoor.

Dankzij hun advies, inzichten, tips & tricks kan ik mijn traject zorgeloos afleggen. Een aantal collega’s van andere Go4Jobs kantoren hebben een soortgelijk traject al eens afgelegd. Ook zij staan open om hun ervaringen en bedenkingen te delen. Ik krijg dus volledige controle, maar ik sta er nooit alleen voor. Dat is een hele fijne gedachte.

Uiteraard is er bepaalde groei voor het kantoor aan dit traject gekoppeld. Maar de persoonlijke groei die erbij komt kijken is misschien nog wel het belangrijkst. Het gaat om de denkoefening die je maakt en de stappen die je gaandeweg zet.

Hoe ervaar je de overgang van jobadviseur naar vestigingsverantwoordelijke?

Als vestigingsverantwoordelijke werk ik nog heel operationeel mee samen met de jobadviseurs. Maar daarnaast ligt er een grotere focus op het commercieel verder uitbouwen van het kantoor. Ook ondersteun en coach ik de jobadviseurs zodat zij mee kunnen groeien.

Als kantoor zijn we allemaal vooruitstrevend en de gunfactor ligt erg hoog. Dit in combinatie met uitzendondernemer Bert die aan mijn zijde staat, ervaar ik de overgang als heel aangenaam. Ongeacht mijn rol werken we nog altijd samen aan de toekomst van Go4Jobs Wommelgem.

Werk jij in de uitzendsector en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Doorgroeien bij Go4Jobs is altijd mogelijk! Ontdek al onze vacatures op https://werkenbij.go4jobs.be/nl/vacatures

Lees meer