Ontmoet ons Go4Jobs team met een gepassioneerde, ondernemende, resultaatgerichte en betrouwbare spirit. Warm zakelijke professionals die werken vanuit hun hart en alles op een rijtje hebben in hun hoofd. Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien.

Michelle

Jobadviseur

De marketingstudies van Michelle komen zeer goed van pas bij het aantrekken van nieuw talent. Marketing en HR gaan tegenwoordig hand in hand. Ze houdt van mode, oldskool televisie...geen netflix dus én op restaurant gaan. Hoe kan het ook anders als dochter van twee ondernemende restaurantuitbaters. Michelle is zorgzaam en kan goed empathisch luisteren. Op de koffie bij jobadviseur Michelle voel je jezelf begrepen en ga je jezelf steeds beter begrijpen.

Nathalie

Business Support Assistant

Nathalie houdt van Electronic Dance Music én verre avontuurlijke reizen. Ze zag al heel wat van de wereld. Als boekhouder heeft ze dan weer een oog voor details. Sterker nog, ze is een pietje-precies. Bij Go4Jobs is Nathalie verantwoordelijk voor het boeken van de in- en uitgaande facturen, de BTW-aangifte én de ondersteuning van onze zelfstandige uitzendondernemers bij al hun boekhoudkundige vragen.

Sophie

Account Coördinator Retail

Sophie is een echte dierenvriend en helemaal gek op haar twee katten. Verder is ze ook graag creatief bezig en vindt je haar vaak terug achter de naaimachine. Ook voor een stevige match padel mag je haar altijd bellen. Bij go4jobs is ze verantwoordelijk voor de coördinatie tussen de kantoren en de klant specifiek voor de retailsector. Dat ze graag shopt is mooi meegenomen maar vooral het overkoepelende contact tussen de verschillende Go4Jobs kantoren, de klant en de kandidaat is helemaal haar ding!

Joyce

Jobadviseur

Ik ben een fiere mama van 2 jonge dochters. Gastronomie is één van mijn passies. Ik hou enorm veel van koken en haal verse ingrediënten rechtstreeks uit mijn eigen moestuin. Zo maak ik zelf passata van tomaten. Eerst zaaien, dan oogsten. Een mindset die goed van pas komt in mijn afwisselende job als jobadviseur bij Go4Jobs Merksem.

Kimberley

Jobadviseur

Kimberley combineert haar job als jobadviseur bij Go4Jobs Nieuwpoort perfect met haar gezin. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met manlief en dochter naar de dierentuin of het bos. Maar ook van lange zomeravonden, etentjes met vrienden of een heerlijke cocktail kan ze met volle teugen genieten. Dat komt goed van pas want deze levensgenieter is gespecialiseerd in de zoektocht naar talent voor horeca & retailsector aan de kust en in de Westhoek.

 

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Dan kan je nog altijd spontaan solliciteren. Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou écht blij. Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent! ​​​​​

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk. Voor talent, ervaring en expertise in interim, werving & selectie staat onze deur altijd open! Ook als er geen vacatures zijn...

Bekijk alle vacatures

4

Jobadviseur Go4Jobs Londerzeel
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring
Jobadviseur Go4Jobs Wevelgem
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring
Jobadviseur Go4Jobs Merelbeke
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring