Ontmoet ons Go4Jobs team met een gepassioneerde, ondernemende, resultaatgerichte en betrouwbare spirit. Warm zakelijke professionals die werken vanuit hun hart en alles op een rijtje hebben in hun hoofd. Alleen met de beste en meest enthousiaste mensen kan Go4Jobs blijven groeien.

Lindsay

HR Specialist

Leuke daguitstapjes met haar gezin, mode en shoppen maakt Lindsay écht gelukkig. Solliciteer je bij Go4Jobs? Dan kom je eerst bij deze sympathieke HR Specialist terecht. Een gezonde geest in een gezond lichaam, ze eet graag gezond én is heel sportief. Wielrennen, lopen, yoga, ... you name it. In onze Go4Jobs Academy geeft ze de trainingen Start2Work en Sourcing. Ook voor individuele coaching op de werkplek kan je bij haar terecht!

Nico

Uitzendondernemer

Nico is grote fan van voetbal en papa van 3 jonge kinderen. Toen Nico als jobadviseur aan boord stapte bij Go4Jobs was het niet zijn ambitie om zelf uitzendondernemer te worden. Maar acht maanden later zette hij in 2015 toch de stap. In de uitzendsector maakt Nico graag een positief verschil in het leven van een werkzoekende. Het gevoel wanneer hij iemand aan een job geholpen heeft is goud waard!

Bekijk video

Joyce

Jobadviseur

Ik ben een fiere mama van 2 jonge dochters. Gastronomie is één van mijn passies. Ik hou enorm veel van koken en haal verse ingrediënten rechtstreeks uit mijn eigen moestuin. Zo maak ik zelf passata van tomaten. Eerst zaaien, dan oogsten. Een mindset die goed van pas komt in mijn afwisselende job als jobadviseur bij Go4Jobs Merksem.

Kimberley

Jobadviseur

Kimberley combineert haar job als jobadviseur bij Go4Jobs Nieuwpoort perfect met haar gezin. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met manlief en dochter naar de dierentuin of het bos. Maar ook van lange zomeravonden, etentjes met vrienden of een heerlijke cocktail kan ze met volle teugen genieten. Dat komt goed van pas want deze levensgenieter is gespecialiseerd in de zoektocht naar talent voor horeca & retailsector aan de kust en in de Westhoek.

 

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Dan kan je nog altijd spontaan solliciteren. Vertel ons wat je vandaag mist, en waar jij behoefte aan hebt. Wat maakt jou écht blij. Wij willen graag kennismaken met de mens achter jouw talent! ​​​​​

Kriebelt het? Of twijfel je nog een beetje? Kom dan zeker eens praten. Een verkennend gesprek is altijd vertrouwelijk. Voor talent, ervaring en expertise in interim, werving & selectie staat onze deur altijd open! Ook als er geen vacatures zijn...

Bekijk alle vacatures

8

Zelfstandige uitzendondernemer Waasland
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring
Jobadviseur Go4Jobs Destelbergen
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring
Jobadviseur Go4Jobs Mechelen
  • Vast Contract
  • 1 tot 2 jaar ervaring