Solliciteer bij Go4Jobs

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij deze werkgever terecht.
Uw gegevens worden nooit gebruikt om door te geven aan derden.

Bestand uploaden

Ontmoet Rita: een bruisende professional in de uitzendsector. Met haar 17 jaar ervaring is ze een échte expert in haar vak. Klaar om geïnspireerd te worden door haar verhaal?

 

Wie is Rita?

Ik ben Rita Addo, een ervaren consultant in de uitzendsector met 10 jaar ervaring in België en 7 jaar als werving & selectie medewerker in Nederland. Maar mijn grootste trots: mama zijn van 3 kindjes.

 

Je hebt al een flinke rugzak aan ervaring en expertise in de uitzendsector. Kan je ons vertellen waarom deze sector zo goed bij jou past?

Als jobadviseur bij Go4Jobs haal ik enorm veel voldoening uit mijn job. Hoewel ik even overwoog om een andere richting in te slaan, kon ik de uitzendsector toch niet loslaten. Het commerciële aspect, het contact met de mensen, het helpen en begeleiden, het zien van een glimlach op mensen hun gezicht… Het geeft mij het gevoel dat ik daadwerkelijk iets heb bereikt.

 

We kennen jou als een zeer positieve en goedlachse dame, iemand die elke dag met plezier komt werken. Op welke manier draagt Go4Jobs bij aan jouw werkplezier?

Go4Jobs weerspiegelt mijn persoonlijkheid op een krachtige manier. Ik voel me hier welkom dankzij de familiale sfeer. De werkwijze en de ontvangst van de kandidaten is warm en professioneel tegelijkertijd. Bij Go4Jobs wordt elke persoon op dezelfde manier behandeld.

Het thuisgevoel is écht iets wat ik zoek in mijn job. En dat vind ik bij Go4Jobs helemaal terug.

 

Bij Go4Jobs zetten we hard in op persoonlijke ontwikkeling en zijn we volop bezig met het re-designen van onze Go4Jobs Academy. Hoe heb jij tot nu toe de opleidingen ervaren?

De opleidingen die ik al heb gevolgd waren geweldig. Ze hebben me laten bruisen van ondernemingszin, uitdagingen en verfrissende ervaringen. Ik heb deze energie dan ook meegenomen in mijn dagelijkse taken. Vooral bij het beheren van communities op LinkedIn kan ik mijn creativiteit volop de vrije loop laten gaan met Canva.

Het is zeer aangenaam hoeveel nadruk er wordt gelegd op persoonlijkheid en hoe hard mijn input wordt gewaardeerd.

 

Een bruisende ondernemingszin dus? Wat zijn jouw ambities?

Ik wil graag de baan opgaan en me meer bezighouden met de commerciële kant. Hiervoor wil ik graag extra opleidingen volgen. Tegelijkertijd wil ik ook nog steeds betrokken zijn bij het screenen van kandidaten. Ik streef naar een 50/50 werkwijze, waarbij ik zowel aan de saleskant werk als nieuwe klanten binnenhaal.

Op persoonlijk vlak wil ik ook absoluut mijn Federgon-certificaat behalen, om mijn functie meer 'body' te kunnen geven.

 

Lees meer