Jobadviseurs bij Go4Jobs gaan vooral op zoek naar de persoon achter het cv. Wie is Joyce? 

Ik ben een fiere mama van 2 jonge dochters. Gastronomie is één van mijn passies. Ik hou enorm veel van koken en haal verse ingrediënten rechtstreeks uit mijn eigen moestuin. Zo maak ik zelf passata van tomaten. Eerst zaaien, dan oogsten. Een mindset die goed van pas komt in mijn afwisselende job als jobadviseur bij Go4Jobs Merksem. 

Na enkele jaren in het onderwijs was het hoog tijd voor een carrièreswitch? 

In het onderwijs moet je lessen voorbereiden, les geven, eindeloos rapporteren. Op vlak van work/life balans kon het een pak beter. Ik woon in de buurt van het Go4Jobs kantoor in Merksem op de Bredabaan. Het moderne kantoor was mij al opgevallen in het straatbeeld. Bovendien kent mijn partner Robin Ceusters, de lokale zelfstandige uitzendondernemer. Om het reilen en zeilen van het kantoor te volgen werd ik fan van de lokale facebookpagina. Via via kwam het dan tot een afspraak voor een verkennend gesprek. Jobadviseur Evy nam de tijd om aandachtig te luisteren naar mijn drijfveren én de juiste vragen te stellen. Veranderen van loopbaan doe je best mét professionele begeleiding. 

De puzzel viel in elkaar? 

Absoluut! Mijn besluit stond vast om mensen te helpen, die op zoek zijn naar een job, dichtbij huis, die perfect past bij wie ze écht zijn. 
Ik had totaal geen ervaring in de uitzendsector maar ik ben enorm leergierig én nieuwsgierig. Na een warme welkom aan boord werd ik helemaal ondergedompeld in het boeiende opleidingsaanbod van de Go4Jobs Academy. Competentiegerichte selectiegesprekken voeren, sociaaljuridische regelgeving, sourcing. Werkelijk alles kwam aan bod in het onboarding programma, maar wat er met kop en schouders bovenuit stak was de 2-daagse commerciële training. Als kers op de taart slaagde ik al snel voor het Federgon examen!

Liep je ook ergens tegen aan? 

Ik ben nogal ‘eager’ en wou veel te snel volledig autonoom zijn én een meerwaarde bieden in het team. Dat ging natuurlijk niet zo snel. Ik moest wat geduld leren opbrengen. Ondertussen ben ik bijna een jaar in dienst en ben ik gelukkig in mijn job.

Welke tips heb je voor mensen die willen solliciteren bij Go4Jobs? 

Ga er gewoon voor. Het warme onthaal en de persoonlijke aanpak maken écht het verschil. Bovendien sta je er niet alleen voor. Opleidingen & individuele coaching op de werkplek helpen je om het beste van jezelf te geven. Bij Go4Jobs zijn we fier op 4!

Lees meer