Dorien schrijft als vestigingsverantwoordelijke al meer dan 4 jaar mee aan het groeiverhaal van Go4Jobs in Geel. 

Wie is Dorien? 

Ik hou enorm van koken, lekker eten én ben fiere mama van twee sportieve kinderen. Lukas speelt voetbal en Ella zwemt op wedstrijdniveau. Beiden volgen een strak trainingsschema waardoor een goede planning tussen sport en hobby in ons gezinsleven cruciaal is. Nét die organisatorische skills komen goed van pas in mijn drukke job.
 

Alle ballen in de lucht houden? Hoe lukt jou dat? 

Als vestigingsverantwoordelijke sta ik mee garant voor de opvolging van het budget en de groei van onze omzet. Enerzijds betekent dat een trekkersrol vervullen en anderzijds het team aansturen naar resultaat. Om die opdracht tot een goed einde te brengen is een vaste structuur in de dagindeling mijn leidraad. Wanneer één van onze klanten onverwacht 3 orderpickers nodig heeft tegen de volgende werkdag putten wij uit onze Talent Pool om tijd te winnen. Ongeschikte kandidaten zijn door prescreening al afgevallen, waardoor alleen de beste kandidaten overblijven. Doorzettingsvermogen, relativeren en omgaan met teleurstellingen zijn onlosmakelijk verbonden met de job. In deze rol moet je continu jezelf ontwikkelen terwijl je anderen helpt bij hun zoektocht naar een geschikte job. 
 

Hoe blijf jij continu jezelf ontwikkelen? 

Om de vinger aan de pols te houden lees ik de nieuwsbrief van Made in Kempen.  Op LinkedIn & Facebook ga ik proactief op zoek naar zowel talent als leads. VDAB host informatieve webinars én organiseert elke 2e dinsdag van de maand een virtuele jobbar. Een absolute aanrader!
 

Wat is jouw leiderschapsstijl? 

Zonder twijfel, coachend leidinggeven. Ik hou ervan om mensen op sleeptouw te nemen en mijn jarenlange ervaring en expertise in de uitzendsector met hen te delen. Plezier in het werk, gezonde competitie en een goede werksfeer staan centraal. Tegelijk ben ik ook streng maar rechtvaardig in het aansturen van de jobadviseurs. Ik geloof in wendbaarheid, veerkracht en een sterke teamgeest. Bij Go4Jobs Geel zijn we SAMEN verantwoordelijk voor de kwalitatieve instroom van werkzoekenden.
 

Waarom is de lokaliteit in de Kempen zo belangrijk? 

In de Kempen heerst een échte no-nonsense mentaliteit. Wij staan met onze twee voeten op grond, houden van doen en niet zozeer van praten. Om deuren in de KMO-bedrijfswereld te openen moet je jezelf eerst keihard bewijzen. Maar…  daarna kan je rekenen op een duurzame samenwerking voor een lange termijn.

Welke tips heb je voor mensen die willen solliciteren bij Go4Jobs? 

Ga er gewoon voor. Het warme onthaal en de persoonlijke aanpak maken écht het verschil. Bovendien sta je er niet alleen voor. Opleidingen in de Go4Jobs Academy & individuele coaching op de werkplek helpen je om het beste van jezelf te geven. 
Bij Go4Jobs zijn we fier op 4!

Lees meer